Buildings

Gyakran Ismétel Kérdések


Hogy jutok el a rajtba?

Javaslatunk: Ha autóval jössz, hagyd az autót Oroszlányban a Sportcsarnok mellett. Sétálj el a 600 m-re lévő vasútállomásra és menj át Tatabányára vonattal. A vasútállomástól a turul madár felé indulj el. Kövesd a piros majd a piros háromszög jelzést. 2,7 km a vasúttól a rajt. Tekintsd ezt bemelegítésnek. A túra végeztével csak be kell ülnöd az autóba és már indulhatsz is haza.

Még nem teljesítettem a VérKört. Indulhatok a VérCsén?

Nem. Ahhoz, hogy indulhass a VérCsén, előtte sikeresen kell teljesítened a VérKört (bármilyen módon).

Nincs okostelefonom, indulhatok így is?

QR kód olvasásásra képes és mobil internet eléréssel rendelkező készülékre van szükség a teljesítéshez. Nélküle nem érvényes a teljesítés.

Van az erdőben térerő?

Mindhárom szolgáltatóval teszteltük és a megadott pontokon volt térerő. Ha mégsincs térerő ne ess kétségbe. Olvasd le a kódot, menj tovább és próbáld meg 500 méterrel odébb megnyitni.

Mi van ha közben lemerül a telefonom?

Előtte töltsd fel és ha már nem bír ki egy napot egy feltöltéssel, kapcsold ki a pontok között. Célszerű külső akkut is vinni. Ha mégis lemerülne, a kód leolvasása nélkül nem érvényes a teljesítés.

Kerékpárral is indulhatok?

Nem a Vércse csak gyalog illetve futva teljesíthető.

Együtt teljesítettük, de az időben van pár mp eltérés a leolvasás miatt. Lehet módosítani mindannyiunkét azonos időre?

Sajnos nem tudjuk ezt megtenni, mindenkinek az marad az ideje amit a leolvasáskor rögzített a rendszer.

Teljesíthetem több részletben?

Nem, egyben kell végigmenned. Ha szintidőn kívül érsz be de 26 órán belül akkor még érvényes teljesítést ("szintidőn kívül"), ha ennél hosszabb ideig vagy kint a pályán akkor "feladta" fog szerepelni a neved mellett.

18 év alattiak indulhatnak?

18 éven aluliak nem indulhatnak!

Lehet útközben vásárolni valahol?

Igen. Tardoson kocsma, Szárligeten Spar, Várgesztesen kocsma van közvetlenül az út mellett.

Mi fog történni egy kód leolvasásakor, honnan tudom hogy sikeres volt?

A leolvasás után meg kell nyitni a felajánlott weboldalt és a pont neve, Km és a pontos idő fog megjelenni. Ha ez megjelenik, biztos lehetsz benne, hogy rögzített a rendszer.

Mi történik ha szintidőn belül nem érek be?

A szintidőt másodperc pontosan be kell tartani. Ha kicsúsznál akkor az eredménylistában a neved mellett megjelenik, hogy "szintidőn kívül".

Most akkor mennyi a szintidő?

Mikor mennyi! :-) A bal felső sarokban van kiírva, hogy most mennyi. A szintidő minden éjfélkor csökken 3 perccel. 20 óra alá sosem megy, ha eléri a 20 órát visszaugrik 22 órára. Minimum 20 óra, maximum 22 óra lehet. Mindig a beérkezéskori szintidő a lényeg.
Példa: Elindulsz reggel gyalog. A szintidő 20:12 perc induláskor. Éjfélkor még úton vagy, a szintidő 20:09-re csökken. Elég fáradt vagy és érzed, hogy ki fogsz csúszni a szintidőből. Szerencséd van, mert egy futó is indult ma aki megelőz és előtted ér be. A szintidő felugrik 22:00-re. Te beérsz 21:57:30-alatt. Sikeres teljesítés! A célban megkaphatom az érmet?

Igen. A szervezők próbálják a célban személyesen átadni a díjat. Ez nem mindig megoldott, ebben az esetben a célkód beolvasásakor kapott kóddal átvehető a díjazás az "érem automatából". A nevezési díjat utólag 15 napon belül kell utalni.

Ki hozta létre a túrát?

A túrát az Oroszlányi Sport Egylet, Természetjáró Szakosztálya (Kószák) hozta létre. A létrehozásban részt vettek:

- Lovas Mátyás - Pamutmamut
- Nagy László - Paripa

E-mail: verkor(kukac)verkor.hu